VÄLKOMNA TILL SKURUPS AIF!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SKURUPS AIF

Välkomna till F14/13 Skurups AIF

Vi är en grupp flickor födda 2009 och 2010 som spelar fotboll ihop. Hit är alla välkomna, du som har spelat fotboll tidigare och du som är nybörjare. Vi har plats för alla.

 

Laget startade hösten 2021 och haft som fokus att genom glädje och gemenskap skapa en bas där vi kan utveckla vår fotboll. Under 2023 har vi sett resultatet av detta. Tjejerna slutade som serievinnare i F14 Sydvästra C2(vår 2023) med målskillnad på 56-9, vilket visade att de var redo för höstens seriespel i F14 Sydvästra B (höst 2023). Här möte de helt klart tuffare motstånd, hamnade till slut i mitten av serien, men det viktigaste vi har med oss var att de gav motståndarna bra matcher där de verkligen fick kämpa för att vinna över oss.

 

Under sommaren 2023 var vi även med i några cuper där vi gjorde riktigt bra ifrån oss. 2:a i YA-cupen, 2:a i Teamsportia cupen och i Laxacupen slutade vi 4:a efter att ha vunnit gruppspelet.

 

Vad är då nästas steg? Nu tränar vi inför 11-mana spel och GRLPWR Wintercup som pågår från nov-mars 2024. Ett annat mål för nästa år är att vi ska åka till Eskilscupen, som är en av Sveriges äldsta och största utomhusturneringar i ungdomsfotboll och hålls årligen i Helsingborg. 

 

Träningstider hittar ni i kalendern i högerspalten här på hemsidan. För dig som vill prova är det bara att dyka upp vid något av våra träningstillfällen. 

Välkomna!

 

Jimmy, Peter, Mathias och Alexandra

 
SAMARBETSPARTNERS