VÄLKOMNA TILL SKURUPS AIF!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SKURUPS AIF

Domare och matchvärd

Matchvärd på match: 

Då det råder brist på domare i föreningen har det beslutats om ett införa matchvärd under samtliga matcher som genomförs på våra planer.

Genom att införa detta är vår förhoppning att locka in nya, men även gamla domare som tyvärr valt att sluta med bl.a anledning att man känt osäker- och otrygg under matcher.

Att vara domare är en väldigt utsatt situation och därför behöver samtliga vuxna, ledare som föräldrar, hjälpas åt för domarens välmående. Domarna skall bemötas med respekt från oss alla samt respekteras i hens domarbeslut.

I dagsläget är vi behov av 10 nya domare. Vi vill därför uppmana och uppmuntra er till att skyndsamt återkomma till oss om ni har en aktuell domare som skulle vara intresserad av att döma, då ges ytterligare info från oss.

En matchvärd är rimligtvis en förälder som säkerställer att god ton hålls under match både från ledare, spelare och publik samt stöttar domarna i pauserna.

 

MATCVÄRDSVÄSTAR hänger i förrådet vid taggarna.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
SAMARBETSPARTNERS