VÄLKOMNA TILL VÅR NYA HEMSIDA, HOPPAS NI FINNER DEN INTRESSANT!
Skurups AIF
Skurups AIF:s P13 (födda 11)
Foto från Norrköping (2022)

Välkomna till vår lagsida

Vi är 24 spelare i vår trupp. 19 spelare är födda 11 och 5 spelare är födda 12. Vi tränar just nu tre gånger i veckan. Våra spelare är väldigt träningsflitiga och har en hög träningsnärvaro. Vårt mål är att varje spelare ska utvecklas individuellt och att de ska våga testa det vi gör på träning när vi spelar match. Just nu arbetar vi väldigt intensivt med coerver-träning.

Kommande säsong ska vi ha två lag i seriespel. Ett lag ska spela 9-manna mot födda 10 och ett lag spelar 7-manna mot födda 11. Utöver seriespel så åker vi på en del cuper, inbjudningscuper, matchkamper osv. Till sommaren är det Mjällby sommarcup som gäller. Vi kommer även åka på en inbjudningscup i Lund i mars och en i Mjällby i april.

Ni hittar även oss på Instagram, skurups_aif_2011. Där kan ni se klipp från matcher osv.

SAMARBETSPARTNERS
Köp Bingolottor till Jul!