VÄLKOMNA TILL VÅR NYA HEMSIDA, HOPPAS NI FINNER DEN INTRESSANT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skurups AIF
Välkommen till F6/7

Tjejlaget för födda 2016 och 2017!

 

Vi är ett gäng på ca 30 tjejer som gillar fotboll. Vill du komma och träna med oss, kontakta vår lagledare Kristina på telefon eller sms: 073-20 45 300 eller via mail: 1kristina.johansson@gmail.com.


Våra träningstider hittar du i kalendern.

 

Följ oss gärna på vår Instagram: saif _f6_7 

 

Ordningsregler


Under träning:
• Kom i tid
• Respektera varandra
• Var en god lagkamrat
• Lyssna på ledarna


Under match:
• Vara laget som uppträder bäst (spelare, ledare och föräldrar)
• Vara laget som jobbar hårdast
• Använda det ni tränar på i matcherna


Vi vill också poängtera att vi är tränare/ledare och tar bara ansvar för barnen så länge de är med på träningen. Om de behöver gå på toaletten eller inte vill vara med på träningen så kan vi ledare inte lämna träningen för att följa med ett barn. Då måste den vuxne som tagit med barnet till träningen ta över ansvaret.


Benskydd måste alla ha. Det är frivilligt om man vill köpa fotbollsskor.

 

Fler gör mindre 

Vi är en ideell förening där alla ställer upp utan ersättning. Det betyder att när man har sitt barn i föreningen så ska alla hjälpas åt för att hålla nere träningsavgifter och medlemsavgifter. Det innebär att man på olika sätt får jobba för föreningens räkning och vi garanterar att det blir max 10 timmar per år om alla hjälps åt. Det kan vara att stå i kiosken vid en cup, även om inte mitt barn spelar eller hjälpa till att dela ut program och sätta upp stolar på Diggiloo-konserten. Vill du veta mer om hur du kan hjälpa till, kontakta kansliet info@skurupsaif.se

 
Vi har tillgång till toaletter på Östergård under träning
2023-09-05 17:32

Vid akuta situationer har vi numera tillgång till toaletter när vi tränar på Östergårds ip. Vi har möjlighet att använda toaletterna i omklädningsrummen på Östergårdsskolans idrottshall. Ledarna har taggar för att komma in.

 

 

 
SAMARBETSPARTNERS
Köp Bingolottor till Jul!