VÄLKOMNA TILL VÅR NYA HEMSIDA, HOPPAS NI FINNER DEN INTRESSANT!
Skurups AIF
FOTBOLL FÖR ALLA

Verksamheten i Skurups AIF startade upp 2022. Vi har ungefär 13 härliga spelare i gruppen, men ser gärna att fler ansluter, både tjejer och killar, alla är välkomna. Vi spelar för att ha kul tillsammans. Vill du prova på eller känner du någon som vill, kontakta oss gärna. Vi tränar två gånger i veckan i Skurup.

Ansvarig för verksamheten är:
Klubbchef:

Mobil:
E-post:

ANSVARIG FÖR FOTBOLL FÖR ALLA
- Ansvarig för nyrekrytering av spelare och ledare.
- Ansvarig för tillsättning av gruppernas ledare
- Under första kvartalet, genomföra infomöte med lagets föräldrar
- Se till så att de följer innehållet i Gröna tråden
- Meddela eventuella avvikelser till klubbchef
- Närvara på utskottets möten

Skåne-serie Parasport Skåne 2024
2024-01-31 07:11

Nu drar vi snart igång tävlingssäsongen 2024

Det kommer bli någon form av cup/serie där Parasport Skåne i samarbete med FIFH Malmö, Skurups AIF och Lunnarps BK kommer arrangera fyra olika "delcuper" där man kan välja att vara med på alla eller bara några av dem.

Parasport Skåne önskar alla svenska och danska parafotbollsföreningar varmt välkomna och vi hoppas nu att så många som möjligt kommer att vara med i den här tävlingen så att vi kan återstarta cup/seriespel här i Skåne genom ett gott samarbete och en god utveckling för vår parafotboll.

PLANERADE DATUM

11 maj i Malmö

8 juni i Skurup

7 september i Lunnarp

5 oktober i Malmö

SAMARBETSPARTNERS
Köp Bingolottor till Jul!