VÄLKOMNA TILL SKURUPS AIF!
SKURUPS AIF

Välkommen till Skurups AIF
Välkommen till Skurups AIF och gemenskapen

Vi är en klubb som växer så det knakar med verksamhet från boll och lek upp till dam- och herr-seniorer.

Om Du inte hittar det du söker eller hittar felaktigheter, vänligen kontakta kansliet på info@skurupsaif.se.

Hjärtligt välkommen till vår hemsida!

Skurups AIF

Dam och herrar Årets skytt drottning/kung, Genombrott och Spelare
2024-02-05 22:34

Årets Skyttedrottning - Gabriella Carlsson

Under den gångna säsongen har vi sett att hela 14 olika spelare har varit målgörare, vilket tydligt indikerar på ett stort lagarbete och mångsidighet i anfallsspelet.

Personen som vinner årets skytteliga inom Skurups AIF är en spelare som har visat prov på en imponerande precision och teknik när det kommer till att träffa långbollar rätt i krysset.

På 19 seriematcher har hon smällt in 6 mål. Hon är en fantastisk lagkamrat och en spelare som har visat sitt ledarskap och dedikation till laget.

Årets genombrott – Ester Andersson

Hon är inte gammal och tillhör en av de yngsta som spelat med oss, men ack vilken tjej! En stabil och orädd tjej som inte viker ner sig i närkamperna. Med sin snabbhet, styrka och brytningssäkerhet är det inte många som kommer förbi henne och gör dem det får de minsann springa fort för hon kommer efter dem! Hon kommer att vara en viktig spelare för Skurups AIF framöver!

Årets spelare – Elin Rosberg

Det här priset går till en ung spelare som fick sitt första genombrott i år. Trots att laget haft en tuff säsong har hon varit stabil rakt igenom. Positiv och hennes träningsflit har verkligen gett resultat.

Årets skyttekung - Simon Johansson 21 mål

En spelare som vuxit otroligt mycket sen vi lyfte upp honom som anfallare och han håller mycket hög klass.

Gjort några otroligt fina o viktiga mål.

21 mål är respekt.

Årets spelare - Simon Johansson

En spelare som presterat på en otroligt hög nivå under hela säsongen! Öst in mål och stundtals gjort vad han velat med motståndarna. En spelare som alla tränare vill ha i sitt lag.

Han är inte bara en fantastisk fotbollsspelare utan en riktigt godbit att kolla på med.

Årets genombrott - Rasmus Nilsson

Har under säsongen varit en av våra viktigaste spelare i en något för honom relativt ny position. Hade en väldigt hög träningsnärvaro. Tar smutsjobbet och löper otroligt mycket. Vår egna duracellkanin som nästan hängde en magisk straff mot Ystads IF i YA-cupen.

En mardröm att möta men en spelare som jag tror alla vill ha i sitt lag!

Har imponerat stort under det gångna året.

Stort Grattis!

Styrelsen 2024
2024-02-05 17:30
Övre rad från vänster: Hannah, Anders, Peter. Nedre raden från vänster Mattias, German, Jennie

Styrelsen vill tacka Roland Sjöholm (ordförande), Helene Järnström och Annika Lindblom för deras år i styrelsen.

Tillsammans har vi  varit starka och vi delar er stolthet över vad vi tillsammans åstadkommit!

Styrelsen 2024

Ordförande: Hannah. F.

Vice ordförande: Mattias. T.

Marknad/Sponsring: Anders. T.

Sekreterare: German. F.

Ledamot/Skötsel IP: Peter. D.

Suppleant: Jennie. K.

Skurups AIF hälsar alla nya styrelsemedlemmar varmt välkomna Hannah, Mattias, Anders, German,  Jennie samt Peter.

NYHET - SKURUPS AIF HAR JOYNA
2024-01-29 11:43

⭐️NYHET – VÅR FÖRENING Skurups AIF HAR JOYNAT!⭐️

Under 2024 gör Folkspel sin största satsning sedan Bingolotto startade genom att lansera det digitala prenumerationslotteriet JOYNA. Vår förening har tagit chansen att bli en lanseringsförening där vi får starta försäljningen den 3:e april! 🏆 Vår ambition är att ge alla medlemmar och föräldrar chansen att vara med i detta intäktsarbete. Mer info kommer.

En av vinsterna i JOYNA är att varje vecka har du som lottköpare chans att vinna 100 000 kr där även föreningen som sålde lotten vinner samma belopp! Om vår förening skulle vinna 100 000 kr - vad tycker du att vi skulle göra för pengarna?  💙

SLUTDRAGNINGSFEST I STÖDFÖRENINGEN PÅ DANNERO
2024-01-28 21:41

Då var det dags med Stödföreningsfest igen.

Stödföreningen Skurups AIF & Skurups Handboll inbjuder till slutdragningsfest lördagen den 23 Mars 2024 kl.19.00-01.00 på Dannero.

Förrätt, Varmrätt, Kaffe & Kaka, Nattamad, Entré.

Underhållning och dans till Danne och Dynamo för endast 495 kr inkl. Buss!

Ring och boka biljetter och ev.bussresa på 0705-642504 (Rosa) mån-fre kl.16-19, Lör. kl.9-12 eller E-post: kansliet@skurups-aif.se eller rosa.persson@skurupsaif.se (märk "Fest") senast den 27 feb.  OBS! Bokningen är bindande,

FESTBUSSARNAS HÅLLPLATSER

(OBS! Fast schema enligt nedan)

Korset Ellenholmsvägen - Norrgatan kl.18.00, Erikstorget ca; kl.18.05, Skurupshallen ca: kl.18.10 samt rondellen Södergatan - Jörgensgatan ca: kl.18.15.

VÄLKOMNA!

PS: Tag även med goda vänner.

SAIF Cupen 2024
2024-01-17 21:47

Nu har vi öppnat anmälan till SAIF Cupen 2024

Åldersgrupper:

Flickor och pojkar födda 2016 (8 år)

Flickor och pojkar födda 2015 (9 år)

Flickor och pojkar födda 2014 (10 år)

Flickor och pojkar födda 2013 (11 år)

Bifogar inbjudan.

Anmälan görs via https://www.procup.se/cup/37319.htm