VÄLKOMNA TILL SKURUPS AIF!
SKURUPS AIF

Vår samarbetspartner 47 i Skurup
2024-04-09 22:21

Passa på!
Vår samarbetspartner 47 i Skurup AB gör det nu enkelt att tjäna pengar till vår förening Skurups AIF. När du handlar hos 47 ger de 5% av ditt totala köp vid kontant eller kortbetalning till Skurups AIF, om du fyller i vår förenings namn på kupongen som finns i utskick, på kansliet info@skurupsaif.se uppe hos 47 samt under fliken dokument på denna sida.

Erbjudandet gäller t.ex vid hyrbil, service och reparationer, däck, biltvätt, rekonditionering, reservdelar m.m dock ej försäkringsärenden, stenskott och rutbyte.
Så välj 47 nästa gång du behöver tvätta eller serva bilen.

Tack för ni vill stötta Skurups AIF och 47 i Skurup!

Grattis F15 år (födda 2009)
2024-04-08 07:24

I lördags kom F2009 trea i GRLPWR Vintercup A-slutspel i F2009 B 2023/2024.💪🏻🥉⚽️💚

Pratstund med tränaren Nils-Erik "Nisse Bagare" Persson i herrlaget
2024-04-04 23:31

Vi passar på att ställa några frågor till tränaren Nils-Erik "Nisse Bagare" Persson när det är seriepremiär på lördag 6/4 kl.13.00 för herrarna som möter IFK Ystads FK på bortaplan.

Är ni nöjda med försäsongen?

Ja det var mycket skador, men som det ser ut nu, så ser truppen bättre ut.

Hur ser du på den serie ni ska spela i år? Vilka lag är favoriter?

Många intressanta matcher och man känner igen många av lagen, sedan början av min tränare karriär, men en del har väl bytt några spelare😊   IFK Ystads FK och Vellinge IF

Någon speciell match ni ser fram emot?

Vi ser fram emot derbymatcherna Rydsgårds AIF och Janstorps AIF. Det bör locka mycket publik

Har du någon speciell spelare som sticker ut i år?

Martin Nilsson i mäl blir en nyckelspelare och Simon Johansson blir en viktig spelare i anfallsspelet, annars är det en jämn och bra trupp.

Vad slutar SAIF i serien?

Vi siktar på topp 4

Slutligen 5 snabba:

Naturgräs eller konstgräs?   Natur

Träning eller match?  Träning är jobbet , matchen är festen.

Fys eller matchträning? Alltid roligt att jobba med fysen i början av veckan, sedan är det lika viktigt med en match förberedande träningen slutet av veckan.

Favoritlag i Herr allsvenska? IFK Norrköping

Favorittränare som du själv haft?  Kajan Sandell i Skurups AIF

Vi tackar "Nisse Bagare" för han tog sig tid och svarade på frågorna och önskar hela laget lycka till under året.

Pratstund med tränaren Bea Johansson i damlaget
2024-04-04 23:13

Vi passar på att ställa några frågor till tränaren Bea Johansson när det är seriepremiär på lördag 6/4 kl.13.00 för damerna som möter Svedala IF/Skabersjö IF på bortaplan.

Är ni nöjda med försäsongen?

Försäsongen har varit lite upp och ner. Resultaten i träningsmatcherna har inte riktigt blivit som vi önskat, men vi har fått med oss viktiga detaljer att jobba vidare på och hoppas att erfarenheten från dessa tuffa matcher kommer att stärka oss nu när serien drar igång. Vi har precis som flera klubbar runt omkring oss en lite för tunn trupp, men jag är otroligt stolt över den vilja och kämpaglöd som tjejerna visar. Jag ser med glädje och förväntan fram emot att kicka igång denna säsong på riktigt, på lördag.

Hur ser ni på den serie ni ska spela i år? Vilka lag är favoriter?

Det är första året på seniornivå för flera av våra tjejer. Jag är helt övertygad att vi om alla håller sig friska och hela, kommer ha en otroligt rolig och lärorik säsong framför oss men flera jämna matcher.  Jag väljer att lyfta TFF Academy som favoriter till seriesegern, även om jag tror att fler lag kan vara med och slåss om placeringarna.

Någon speciell match ni ser fram emot?

Vi ser framemot alla matcher, men matcherna mot Svedala, Janstorp och Anderslöv är av lite derbyklass vilket är väldigt skoj.

Har ni någon speciell spelare som sticker ut i år?

Jag vill lyfta kollektivet som det absolut viktigaste. Då vi är en tunn trupp kommer varenda en i truppen bli och vara otroligt viktig säsongen igenom. Men jag vill ändå höja vår minsting, Najme Rezai. Hon kommer skapa oro i många backlinjer.

Vad slutar SAIF i serien?

Vi går in med inställningen att vi ska göra allt så bra vi bara kan. Jag tror om vi lyckas hålla truppen skadefri, kan vara med och kriga i toppen av tabellen. Jag tror det kan bli många jämna matcher!

Slutligen 5 snabba:

Naturgräs eller konstgräs?   Fotbolls ska spelas på gräs.

Träning eller match?  Match

Fys eller matchträning?  Matchträning

Favoritlag i Damallsvenska?  FC Rosengård

Favorittränare som du själv haft? Peter ”Harry” Malmborg

Vi tackar Bea för hon tog tid och svarade på frågorna och önskar hela laget lycka till under året.

Pojkar 5-manna 8 år. Födda 2016, 17/04 20:24
Herrar, 06/04 20:05