VÄLKOMNA TILL VÅR NYA HEMSIDA, HOPPAS NI FINNER DEN INTRESSANT!
Välkommen till Skurups AIF
Välkommen till Skurups AIF och gemenskapen

Vi är en klubb som växer så det knakar med verksamhet från boll och lek upp till dam- och herr-seniorer.

Om Du inte hittar det du söker eller hittar felaktigheter, vänligen kontakta kansliet på info@skurupsaif.se.

Hjärtligt välkommen till vår hemsida!

Dam och herrar Årets skytt drottning/kung, Genombrott och Spelare
2024-02-05 22:34

Årets Skyttedrottning - Gabriella Carlsson

Under den gångna säsongen har vi sett att hela 14 olika spelare har varit målgörare, vilket tydligt indikerar på ett stort lagarbete och mångsidighet i anfallsspelet.

Personen som vinner årets skytteliga inom Skurups AIF är en spelare som har visat prov på en imponerande precision och teknik när det kommer till att träffa långbollar rätt i krysset.

På 19 seriematcher har hon smällt in 6 mål. Hon är en fantastisk lagkamrat och en spelare som har visat sitt ledarskap och dedikation till laget.

Årets genombrott – Ester Andersson

Hon är inte gammal och tillhör en av de yngsta som spelat med oss, men ack vilken tjej! En stabil och orädd tjej som inte viker ner sig i närkamperna. Med sin snabbhet, styrka och brytningssäkerhet är det inte många som kommer förbi henne och gör dem det får de minsann springa fort för hon kommer efter dem! Hon kommer att vara en viktig spelare för Skurups AIF framöver!

Årets spelare – Elin Rosberg

Det här priset går till en ung spelare som fick sitt första genombrott i år. Trots att laget haft en tuff säsong har hon varit stabil rakt igenom. Positiv och hennes träningsflit har verkligen gett resultat.

Årets skyttekung - Simon Johansson 21 mål

En spelare som vuxit otroligt mycket sen vi lyfte upp honom som anfallare och han håller mycket hög klass.

Gjort några otroligt fina o viktiga mål.

21 mål är respekt.

Årets spelare - Simon Johansson

En spelare som presterat på en otroligt hög nivå under hela säsongen! Öst in mål och stundtals gjort vad han velat med motståndarna. En spelare som alla tränare vill ha i sitt lag.

Han är inte bara en fantastisk fotbollsspelare utan en riktigt godbit att kolla på med.

Årets genombrott - Rasmus Nilsson

Har under säsongen varit en av våra viktigaste spelare i en något för honom relativt ny position. Hade en väldigt hög träningsnärvaro. Tar smutsjobbet och löper otroligt mycket. Vår egna duracellkanin som nästan hängde en magisk straff mot Ystads IF i YA-cupen.

En mardröm att möta men en spelare som jag tror alla vill ha i sitt lag!

Har imponerat stort under det gångna året.

Stort Grattis!

Styrelsen 2024
2024-02-05 17:30

Styrelsen vill tacka Roland Sjöholm (ordförande), Helene Järnström och Annika Lindblom för deras år i styrelsen.

Tillsammans har vi  varit starka och vi delar er stolthet över vad vi tillsammans åstadkommit!

Styrelsen 2024

Ordförande: Hanna Fräki

Vice ordförande: Mattias Thorild

Marknad/Sponsring: Anders Terrs

Sekreterare: German Fischer

Ledamot/Skötsel IP: Peter Dahl

Suppleant: Jennie Karlsson

Skurups AIF hälsar alla nya styrelsemedlemmar varmt välkomna Hanna Fräki, Mattias Thorild, Anders Terrs, German Fischer, Jennie Karlsson samt Peter Dahl.

NYHET - SKURUPSAIF HAR JOYNA
2024-01-29 11:43

Under 2024 gör Folkspel sin största satsning sedan Bingolotto startade, genom att lansera det digitala lotteriet JOYNA. Skurups AIF är en av de utvalda föreningarna som ska lansera detta nya koncept!

En av vinsterna o JOYNA är att du varje vecka har chans att vinna 100 000 kr, där även Skurups AIF som sålde lotten vinner exakt samma belopp.

Den 3 april drar det igång, stötta Skurups AIF genom att vara med på tåget. Mer information kommer löpande.

SLUTDRAGNINGSFEST I STÖDFÖRENINGEN PÅ DANNERO
2024-01-28 21:41

Då var det dags med Stödföreningsfest igen.

Stödföreningen Skurups AIF & Skurups Handboll inbjuder till slutdragningsfest lördagen den 23 Mars 2024 kl.19.00-01.00 på Dannero.

Förrätt, Varmrätt, Kaffe & Kaka, Nattamad, Entré.

Underhållning och dans till Danne och Dynamo för endast 495 kr inkl. Buss!

Ring och boka biljetter och ev.bussresa på 0705-642504 (Rosa) mån-fre kl.16-19, Lör. kl.9-12 eller E-post: kansliet@skurups-aif.se eller rosa.persson@skurupsaif.se (märk "Fest") senast den 27 feb.  OBS! Bokningen är bindande,

FESTBUSSARNAS HÅLLPLATSER

(OBS! Fast schema enligt nedan)

Korset Ellenholmsvägen - Norrgatan kl.18.00, Erikstorget ca; kl.18.05, Skurupshallen ca: kl.18.10 samt rondellen Södergatan - Jörgensgatan ca: kl.18.15.

VÄLKOMNA!

PS: Tag även med goda vänner.

Kansliet öppet vecka 5
2024-01-27 09:29

Vecka 5 har kansliet öppet bara måndag och tisdag.

Måndag kl.7.00-15.00

Tisdag kl.6.00-14.00

onsdag-fredag STÄNGT

VID BESÖK TILL KANSLIET, vänligen ring innan, så vi är på plats.

Läser sms och mailen sporadiskt.

mvh

kanslist: Rosa Persson

Flickor 5-manna 9-10 år. 2015 - 2014, 19/02 10:22
Herrar, 15/02 13:11
Fotboll för Alla, 31/01 07:11
Herrar, 26/01 14:07
Herrar, 24/01 11:59

SAMARBETSPARTNERS
Köp Bingolottor till Jul!