VÄLKOMNA TILL SKURUPS AIF!
SKURUPS AIF

Diggiloo 2024
2024-05-30 13:54

Diggiloo i Ystad

För fjärde året i Ystad samlas landets bästa artister på en och samma scen. Den 6 Juli kan man se och höra Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi, Saga Ludvigsson, Elisa Lindström, Jessica Andersson, Lucianoz, Anders Bagge, Komikern Ann Westin, Andreas Weise, Liamoo, Wiktoria, Andreas Lundstedt och Lisa Stadell.

Showen startar 18.00.

Skurups AIF och Brottarna  I Skurup har kommit överens om att idrottsföreningarna Skurups AIF och Brottarna skall sköta en del av kringarrangemangen på Diggiloo. Det är en bra affär för Ystad och ett utmärkt sätt för föreningarna att stärka sina kassor.

Därför behöver vi nu många frivilliga spelare, ledare, föräldrar, medlemmar från både
Skurups AIF och Brottarna, att ställa upp i de olika arrangemangen kring Diggiloo. Det kommer att behövas bär och bygghjälp av scen, bär och riv hjälp av scen, bär och bygghjälp av parkett och arenaområde, bär och riv hjälp av parkett och arenaområde, Värdar, värdinnor biljett rivare under konserten, finstädning m.m. Givetvis kan man som medhjälpare höra all musik från Diggiloo och de flesta kommer även att kunna se skådespelet. Inom vissa aktiviteter får man en tröja och i några uppgifter ingår även förtäring. Klubbarna behöver många frivilliga, så passa på att anmäla er så fort som möjligt till respektive kansli:

Skurups AIF: 0703-468719, rosa.persson@skurupsaif.se

Skurups Brottarklubb

För mer info om Diggiloo, se: www.diggiloo.com

Hjälp Din förening genom att ställa upp som funktionär eller medhjälpare i arrangemanget kring årets Diggiloo. Det kommer att bli en tillställning som inte går av för hackor…

Skurups AIF/Skurups Brottarklubb

Kan vi få 5 minuter av din tid och ge föreningen chansen att vinna 100 000 kr?
2024-05-30 09:33

Hej,

kan vi få 5 minuter av dig som medlem?

Vi vill ge vår förening en bra start inför Joynas premiärdragning den 7:e juni och därför önskar vi att du:

• Registrerar din lottbutik (ifall du inte redan har gjort det) genom att klicka här - Skurups AIF
  • Sms:a din lottbutik till fem personer.

Premiärkampanj - Sälj fem stycken innan 7:e juni och få ett presentkort värt 500 kr.

Hjälp oss vinna 100 000 kr!

Skurups AIF

APRILKAMPANJ
2024-04-28 20:48

500 kronor till dig som säljer JOYNA i Skurups AIF

Under april pågår Folkspels lanseringskampanj och du som säljare får ett presentkort på 500 kronor på Intersport om du säljer 5 Joyna-prenumerationer. Kampanjen pågår fram till 30 april, så smsa din butik i dag till de som står i din hejarklack. Är du själv med på 1 eller 2 chanser att vinna 10 miljoner?

För att hitta länken till din butik logga in på: www.admin.folkspel.se

För dig som inte gjort klart din registrering gå in på länken till ditt lag:

Så här gör du:

Steg 1. Klicka på länken till ditt lag.

Herrar

Fotboll för alla

F/P2019/2018

P2017

P2013

P2011

Damer

F2017/2016

P2016

F2015/2014

P2015

P2014

F2012/2011

F2010/2009

P2010/2009

Steg 2. Tryck på "logga in" och logga in via bank-id. Bekräfta sedan din e-post.

Steg 3. Du får nu ange vem som säljer (Är du förälder så anger du ditt barns/ungdoms namn), vill man även lägga upp en bild där så kan man det, inget tvång! Klicka även i att du godkänner att namn & bild får användas till lottbutiken. Tryck nu på "Spara"!

Steg 4. Nu är du klar med registreringen & får upp "dela min butik" & "besök min butik", du kan då välja att direkt dela den till nära & kära, eller besöka den för att själv köpa en JOYNA-prenumeration & stötta din klubb eller lag!

Pyroteknik & maskering
2024-04-27 10:52

Pyroteknik & maskering

På förekommen anledning vill vi meddela att all form av pyroteknik är strängeligen förbjuden på Skurups IP.
Det är också förbjudet att maskera sig för att dölja sin identitet.

Styrelsen har blivit uppmärksammade på gårdagskvällens händelser under derbyt SAIF-Rydsgård.
Vi inväntar matchprotokollet och kommer därefter att vidta de åtgärder som krävs.

Kommer Skurups AIF att åläggas att betala böter för händelserna kommer de inblandade att delges samma summa.
Ev. tillträdesförbud kan blir aktuellt beroende på innehållet i matchrapporten.

Vi förstår att det finns individer som anser att det är stämningshöjande mm men vi har ett ansvar för att Skurups IP ska vara en trygg plats för samtliga besökare.

Gröna Tråden!
2024-04-22 15:18

Gröna Tråden!

Det styrdokument som vår fd. klubbchef Stefan Rask samt Pelle påbörjat är nu äntligen klart.

Stort tack till Er båda som lagt ner mycket tid samt till nuvarande styrelse som färdigställt dokumentet.

Det är ett levande dokument som kommer att justeras då det behövs.

Finns under fliken Dokument / Gröna Tråden -> Dokument

Boll och Lek 4 år. Födda 2020, 27/05 22:27