VÄLKOMNA TILL SKURUPS AIF!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SKURUPS AIF

Fantastisk dag på SAIF Cupen

En härlig dag på SAIF Cupen med fint väder☀️och många bra matcher i F8 år, P8 år, P9 år och P11 år.⚽️

Riktigt roligt med så många anmälda lag.

 

Ett Stort Tack till alla er som hjälpte till innan, under och efter SAIF Cupen samt spelare. ledare, domare, funktionärer och publik. Utan er vore det inte möjligt att genomföra en cup av denna skala.👏🏻

 

Vi vill även tacka våra sponsorer som sponsrade till denna cup Ica Supermarket, Select, Skurups Brasvärmebutik, Landäng ABButik Torsvik, Porla Kusin, Smarteyes, 47 i Skurup, ELON Ljud och Bild, ELON Hem och Hushåll, Conditori Centrum, Flora Blommor.

 

Vi ser fram emot att ses igen nästa år!⚽️

 

Med vänliga fotbollshälsningar

Skurups AIF💚

Cup kommittén 

Spelscemat klart för SAIF Cupen 2024

Hejsan!

Då är spelschemat för SAIF Cupen 2024 klar.

Torsdagen den 9/5 (Kristi Himmelsfärd dagen) spelas SAIF Cupen för F8, P8, P9 och P11 år.

I fjor var det 36 lag anmälda, i år är det 58 lag anmälda, riktigt kul att så många kommer på vår cup.

Spelschemat hittar ni här: https://www.procup.se/cup/37319.htm

Vi hoppas på fint fotbollsväder denna dag!

 

Hjärtligt Välkomna!

 

Mvh

Skurups AIF

Cupkommittén 

SAIF - Cupen 2024

Nu har vi öppnat anmälan till SAIF Cupen 2024,

 

Åldersgrupper:

Flickor och Pojkar födda 2016 (8 år)

Flickor och Pojkar födda 2015 (9 år)

Flickor och Pojkar födda 2014 (10 år)

Flickor och Pojkar födda 2013 (11 år)

 

Anmälan görs via cupsidan https://www.procup.se/cup/37319.htm

 

Varmt Välkomna!

 

Skurups AIF

Cup kommittén

Grattis Fortuna FF🏆🥇

Då var årets upplaga av Nils Holgersson Cup färdigspelad! Som segrare stod återigen Fortuna FF - Officiell!
Vi går igenom slutspelslagen innan vi kommer till finalen!

Slutspelslagen delades upp i 4 grupper med 3 lag i varje grupp.
I grupp 1 fanns Vellinge IF , IFK Trelleborg & Hammenhögs IF 1. 
Vellinge tog kommandot direkt i gruppen genom att besegra Trelleborg med 2-0 och sedan Hammenhög med 4-0 och därmed var dem klara för semifinal. 
Vinnaren av grupp 2 skulle få möta Vellinge i en semifinal. 
Hallands Nations FF spelade mot IK Pandora i första matchen där Pandora vann med 2-1.
I nästa match var det Fortuna FF som lyckades besegra Hallands Nation med 1-0 och det skulle avgöras i sista matchen vem som fick möta Vellinge. Väl där så visade Fortuna upp ett fint spel och besegrade Pandora med 4-0.
Första semifinalen var därmed klar! Precis som förra året så var det Vellinge IF mot Fortuna FF!

I grupp 3 med Hammenhögs IF 2, Veberöds AIF & Trelleborgs FF började Trelleborg möta Veberöd. Trelleborg tar ledningen med 1-0 men förlorar till slut med 4-1. Hammenhög besegrad Trelleborg med 5-1 och även i denna grupp avgörs det i sista matchen. Veberöd mot Hammenhög. 1-1 med 2 minuter kvar tar Hammenhög ledningen och blir klara för semifinal. 

Den sista semifinalisten skulle vi hitta i grupp 4 med Husie IF, Spjutstorps IF och Hörby FF.
Första matchen mellan Spjutstorp och Hörby skulle visa sig bli en jämn match som Spjutstorp till slut stod som segrare med 1-0.
För Spjutstorps del var det Husie som stod för motståndet i match 2. Där gör Husie 3 snabba mål och det blir för tufft för Spjutstorp att hämta upp. Matchen slutar 3-1.
Inför den sista matchen hade Hörby chansen att avancera om man slog Husie med några mål. Några mål lyckades man inte göra och Husie vann med 2-0. Därmed var även den andra semifinalen klar, Hammenhögs IF 2 - Husie IF.

Semifinal 1 mellan Vellinge IF och Fortuna FF tog Fortuna ledningen med 1-0 innan Vellinge lyckades kvittera. I minut 13 tog Fortuna åter ledningen och när Vellinge gick för kvitteringsmålet så utökade Fortuna till 3-1 med 1 minut kvar av matchen. Det blev inga fler mål i den matchen och Fortuna var klara för final andra året i rad. 

Semifinal 2 mellan Hammenhögs IF 2 - Husie IF blev en nervig och spännande historia. En högintensiv match mellan 2 bra lag. Det stod länge 0-0 och matchen gick mot förlängning. Men med 2 minuter kvar tar Hammenhögs IF ledningen och håller det matchen ut. Hammenhög får möta Fortuna FF i final och Husie får försöka glömma förlusten och det sena målet och ställa om för direkt efter var det dags för match om 3:e pris.
Vellinge IF mot Husie IF. Vellinge som förlorade matchen om 3:e pris förra året var revanschsugna. Om Husies förra match var spännande så blev detta en än mer spännande och publikinbjudande tillställning. En match med många målchanser men inget mål! Inte förrän i matchens sista minut lyckas Vellinge ta ledningen. Husie gav det en sista chans men kom aldrig riktigt nära en kvittering. Vellinge F stod som segrare i matchen om 3:e pris!

Då var det dags för sista matchen av årets upplaga! Finalen mellan Fortuna FF och Hammenhögs IF 2!
En match mellan två bra lag och det märktes på planen också. Det blev en jämn tillställning där Fortuna tog ledningen i matchens 5e minut. Man försvarar sin ledning bra men i minut 14 kvitterar Hammenhög. Det står sig matchen ut och 5 minuters golden goal väntade. Där lyckades ingen av lagen att göra mål. Finalen skulle behöva avgöras på straffar.
Hammenhög vinner slantsinglingen och väljer att börja skjuta straffarna.
Första straffen tar klockrent i stolpen. Fortuna sätter sin straff men det är nära Hammenhögs målvakt tar den. Nästa straff för Hammenhög sitter. Fortuna går fram och kan åter ta ledningen. Men Hammenhögs målvakt räddar. Nu står det lika i straffläggningen.
Hammenhög sätter sin straff och Fortuna kvitterar. Det krävdes 9 straffar innan slutställningen kunde ställas till 5 för Fortuna och 4 för Hammenhög.

Vi gratulerar Fortuna FF till segern!

Vi vill tacka våra sponsorer, funktionärer, publik, deltagande lag och domare för detta året! Utan hade det aldrig blivit så bra år efter år!

Vi hoppas att vi ses nästa år!

Bilder från slutspelsdagen kommer i veckan!

Foto: Filip Parstam

 
SAMARBETSPARTNERS